FAIRLAND: De verhuur is gestart!

Fairland Studio

Vlaardingen, 04 juli 2022 – In hartje Vlaardingen, nabij de Maas op de Olivier van Noortlaan worden deze zomer tijdelijke instapklare woonstudio’s gerealiseerd door de Van Adrighem Group, INSPIRE Real Estate en Leyten. Deze studio’s zijn voorzien van een eigen badkamer, keuken en balkon met een totale oppervlakte van ca. 27 m2 én volledig gemeubileerd.

De eerste locatie van Fairland Studios die wordt opgeleverd is Fairland Vlaardingen. Onder de rook van het bruisende Rotterdam – in het upcoming deel van Vlaardingen – is plaats gemaakt voor 318 studio’s. Comfortabel wonen voor een eerlijke prijs. En dat in een gebied met allerlei handige faciliteiten en omringd door een leuke community. Denk aan gemeenschappelijke ruimtes waar je bijvoorbeeld kunt BBQ’en met buurtgenoten of je wasjes kunt draaien. Of een groene omgeving waar je gezellig kunt picknicken tijdens warme zomeravonden.

Inmiddels is de bouw in volle gang en zijn de eerste bezichtigingen met kandidaat-huurders ingepland! Wil jij ook wonen in project Fairland? Inschrijven kan via www.fairlandstudios.nl. Ook vind je hier alle informatie terug over de woningen en het verhuurproces.

Fairland Studio