FAIRLAND: Noah (24) is eerste bewoner van de Fairland Studios in Vlaardingen

Noah houdt trots de sleutel van zijn studio op de bovenste verdieping in de lucht.

Vlaardingen, 10 oktober 2022 – Noah (24) is de eerste bewoner van de Fairland Studios in Vlaardingen: ‘Het perfecte startpunt wat mij betreft’. Noah Radenborg (24) is de allereerste bewoner van de nieuw opgeleverde containerwoningen op het voormalige Unileverterrein in Vlaardingen. Het sleutelmoment was voor de starter ook de eerste keer dat hij de studio gebouwd in een zeecontainer van binnen zag: ,,Het is alles wat ik nu nodig heb.” Klik hier voor het artikel in het AD.

In hartje Vlaardingen, nabij de Maas op de Olivier van Noortlaan worden tijdelijke instapklare woonstudio’s gerealiseerd door de Van Adrighem Group, INSPIRE Real Estate en Leyten. Deze studio’s zijn voorzien van een eigen badkamer, keuken en balkon met een totale oppervlakte van ca. 27 m2 én volledig gemeubileerd. De eerste locatie van Fairland Studios die wordt opgeleverd is Fairland Vlaardingen. Onder de rook van het bruisende Rotterdam – in het upcoming deel van Vlaardingen – is plaats gemaakt voor 318 studio’s. Comfortabel wonen voor een eerlijke prijs. En dat in een gebied met allerlei handige faciliteiten en omringd door een leuke community. Denk aan gemeenschappelijke ruimtes waar je bijvoorbeeld kunt BBQ’en met buurtgenoten of je wasjes kunt draaien. Of een groene omgeving waar je gezellig kunt picknicken tijdens warme zomeravonden.

Inmiddels vinden er elke dag meerdere bezichtigingen plaats met kandidaat-huurders! Wil jij ook wonen in project Fairland? Inschrijven kan via www.fairlandstudios.nl. Ook vind je hier alle informatie terug over de woningen en het verhuurproces.