INSPIRE team | Bezoek De Beyart Maastricht

INSPIRE, Team, Maastricht, Vastgoed, De Beyart

Maastricht, 25 maart 2022 – Af en toe is het ook goed om met het gehele team erop uit te trekken en een van onze prachtige projecten te bezoeken. Met beginnend lente weer zijn wij medio maart met het gehele team 2 dagen in Maastricht neergestreken. Met een vol programma waarin natuurlijk ook voldoende tijd was ingebouwd om te genieten van culinaire verwennerijen.

Op de eerste dag hebben we een bezoek gebracht aan de gebiedsontwikkeling van het Sphinxkwartier. Directeur Joep Smeets van 3W vastgoed heeft ons meegenomen door de gehele ontwikkeling met haar boeiende geschiedenis en allerhande uitdagingen. Een nieuw stukje Maastricht, maar dan nét even anders. Aan de rand van de historische binnenstad slaap, shop, werk, eet, drink en geniet je van films en muziek in oude fabriekspanden.

Op de tweede dag, met enige spierpijn in de benen van het dansen de avond ervoor, hebben wij een bezoek gebracht aan de ontwikkeling van woonzorglandschap De Beyart. De locatie ligt op een steenworp afstand van het Vrijthof. In een geweldige tour langs alle hoeken en gaten van de prachtige panden op een 3,5 hectare groot terrein hartje Maastricht werd ons de geschiedenis van het ontstaan van de plek verteld. Woonzorgcentrum De Beyart biedt zorg en andere dienstverlening aan ouderen in het verzorgingsgebied Maastricht en omgeving. De zorg en dienstverlening richten zich op verzorging, verpleging, thuiszorg en dagopvang waarbij welzijn en spiritualiteit herkenbare elementen zijn.