Nieuwbouw HEYSEKADE OP 6 MEI IN VERKOOP

Nieuwbouw Heysekade op 6 mei in verkoop

Heijplaat, 04 mei 2022 – Direct aan de Heysehaven verrijzen 8 nieuwbouwwoningen. Hier realiseert Ten Brinke INSPIRE Vastgoedontwikkeling 8 nul-op-de-meter woningen, 6 grondgebonden woningen en 2 appartementen.

Makelaarskantoor Ooms start op 6 mei aanstaande met de verkoop van woningen. Vanaf die dag kun je via Ooms of de website meer informatie over de woningtypes en de plattegronden van de woningen terugvinden. Daarnaast staan de prijzen van de woningen genoemd per bouwnummer. In het project zijn 6 grondgebonden woningen (met tuin) te koop en 2 appartementen (met balkon). Ook zijn er voor de grondgebonden woningen 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

Vanaf 6 mei 9:00 uur kun je je inschrijven voor jouw droomwoning! Je kunt dit doen tot vrijdag 13 mei om 12:00 uur als de inschrijving sluit. De 6 grondgebonden woningen bestaan uit 3 woonlagen en hebben een woonoppervlakte van ca. 133 en 149m2. Ze hebben allemaal een grote woonkamer met een open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Deze kan optioneel ingericht worden als kantoor of als extra slaapkamer. De woningen hebben hun voordeur aan de noordzijde direct aan de Heysekade, wat betekent dat de royale stadstuin aan de zuidzijde gelegen is.

De 2 appartementen hebben hun gemeenschappelijke ingang ook aan de Heysekade. Op de eerste verdieping ligt een tweekamerappartement van ca. 56m2 met een royaal balkon op het zuiden. Het andere appartement ligt op de tweede verdieping en is een driekamerappartement van ca. 65m2. Ook dit appartement heeft een royaal balkon op het zuiden. Beide appartementen hebben een berging op de begane grond van ca. 10m2.

Alle woningen aan de Heysekade worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gerealiseerd. Dit betekent dat de woningen net zoveel energie opwekken als ze verbruiken en dat levert veel voordelen op!

Meer informatie op de website: www.heysekade.nl