OVER INSPIRE

INSPIRE Real Estate

Maak kennis met het team van INSPIRE Real Estate

Sinds 2013 is INSPIRE Real Estate actief op de vastgoedmarkt. INSPIRE Real Estate, kortweg INSPIRE, werkt als gedelegeerd projectontwikkelaar en adviseur aan complexe binnenstedelijke vraagstukken. Specialiteiten zijn (monumentale) herbestemming van leegstaande gebouwen en het verduurzamen van gebouwen.

Projectontwikkeling met een filosofie

INSPIRE vindt dat gebouwen tot de verbeelding moeten spreken, moeten inspireren. Als specialist in binnenstedelijke ontwikkeling biedt zij ogenschijnlijk eenvoudige oplossingen voor complexe vraagstukken waarbij de gebruiker en duurzaamheid voorop staan. Gebouwen die de gebruiker ondersteunen, waar deze van kan gaan houden. Gebouwen die de tand des tijds kunnen doorstaan en in kunnen spelen op veranderingen waardoor ze hun waarde behouden. INSPIRE staat voor eenvoud, flexibiliteit en waardebehoud.

Team

Bart van de Worp

Vastgoedontwikkelaar / Partner

+31 88 60 337 02

Daniel boot

Vastgoedontwikkelaar / Partner

+31 88 60 337 01

Laurens Maaijwee

Vastgoedontwikkelaar / Partner

+31 88 60 337 03

Martijn van Sluijters

Sr. Ontwikkelaar

+31 88 60 337 04

Cisca de Jong

Sr. Ontwikkelaar

+31 88 60 337 06

Vacature

Wij zoeken jou

Medior Ontwikkelaar

Bauke Brekelmans

Jr. Ontwikkelaar

+31 88 60 337 08

Vacature

Wij zoeken jou

Jr. Ontwikkelaar

Rosanna Viveen

Office manager

+31 88 60 337 09

INSPIRE Ten Brinke

INSPIRE Ten Brinke Projectontwikkeling: een joint venture in binnenstedelijke vastgoedontwikkeling

De joint venture INSPIRE Ten Brinke Vastgoedontwikkeling is een samenwerkingsverband tussen Ten Brinke Projectontwikkeling en INSPIRE Real Estate. De opgerichte joint venture bekrachtigt de goede relatie tussen beide partijen en koppelt creatief conceptueel vermogen aan soliditeit en financiële slagkracht. De krachtenbundeling stelt beide partijen in staat invulling te geven aan hun gezamenlijke doel de Nederlandse binnensteden mooier en meer leefbaar te maken. De joint venture INSPIRE Ten Brinke wordt geleid door Bart van de Worp, Daniel Boot en Edwin ten Brinke. Samen vormen zij een betrouwbare marktpartij die samenwerking met anderen en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Klik voor meer informatie hier.