Fairland Studios Vlaardingen

Opdrachtgever

Fairland Studios (Keetwonen B.V.)

Omvang

318 tijdelijke woonstudio's

Werkzaamheden

Gedelegeerde projectontwikkeling + directievoering

Categorie
Wonen
Project

In hartje Vlaardingen, nabij de Maas op de Olivier van Noortlaan, op District U, zijn tijdelijke instapklare woonstudio’s gerealiseerd door Fairland Studios. Fairland Studios is een samenwerking van de Van Adrighem Group, Leyten en INSPIRE Real Estate.

De eerste locatie van Fairland Studios die wordt opgeleverd is Fairland Vlaardingen. Onder de rook van het bruisende Rotterdam – in het upcoming deel van Vlaardingen – is plaats gemaakt voor 318 studio’s. Comfortabel wonen voor een eerlijke prijs. En dat in een gebied met allerlei handige faciliteiten en omringd door een leuke community. Denk aan gemeenschappelijke ruimtes waar om te kunnen BBQ’en met buurtgenoten of waar wasjes gedraaid kunnen worden. Of een groene omgeving waar je gezellig kunt picknicken tijdens warme zomeravonden.

De studio’s zijn voorzien van een eigen badkamer, keuken en balkon met een totale oppervlakte van ca. 27 m2 én volledig gemeubileerd. De woonstudio’s zijn gelegen nabij de Maas met een all-in huurprijs van € 740,-. Huurders tussen de 18 – 23 ontvangen een korting op de huurprijs van circa € 100,- per maand, zodat deze huurders in aanmerking komen voor huurtoeslag. Dat betekent dat met de maximale huurtoeslag er al een Fairland studio gehuurd kan worden vanaf € 450,- per maand all-in Is de huurder 23 jaar of ouder? Dan is met maximale huurtoeslag al een Fairland studio te huren vanaf € 475,- per maand all-in. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand, binnen 5 minuten is de snelweg (A4) te bereiken en de locatie is nabij de binnenstad van Vlaardingen.

In opdracht van Fairland Studios is INSPIRE Real Estate, in samenwerking met Leyten, verantwoordelijk voor het gedelegeerd ontwikkelmanagement waaronder het organiseren van alle benodigde vergunningen, het organiseren van de plaatsing en de refit van de studio’s op de locatie en de aansturing van alle betrokken partijen.

Meer informatie op www.fairlandstudios.nl. Ook vind je hier alle informatie terug over de woningen en het verhuurproces. INSPIRE werkt in deze ontwikkeling samen met de Van Adrighem Group, Leyten, gemeente VlaardingenKoers en Gaphh Vastgoedbeheer.