VACATURES: INSPIRE ZOEKT 2 PROJECTONTWIKKELAARS

Vacature INSPIRE Real Estate

Rotterdam/Vught, 07 april 2022 – Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de stad in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar deze functie binnen INSPIRE wilt zetten. Bouw jij mee aan de stad van morgen?

Wil jij een stap maken in je carrière en werk je graag aan complexe integrale binnenstedelijke ontwikkelingsvraagstukken? Wij zijn een vastgoedontwikkelaar die landelijk opereert en zijn op zoek naar ontwikkelaars die ons team komen versterken. Wij houden ons bezig met het herontwikkelen en transformeren van bijzondere en onderscheidende gebouwen. We zijn een kleine organisatie maar werken door onze gedrevenheid en ervaring wel aan toonaangevende projecten. Als organisatie zijn we enorm in ontwikkeling en zoeken daarom de juiste personen die ons mee kunnen helpen groeien. De Rotterdamse hands-on mentaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar een prettige en plezierige sfeer op het werk minstens net zo.

INSPIRE Real Estate zoekt 2 projectontwikkelaars! Een medior met reeds een aantal jaren ervaring in het vakgebied en een junior net klaar met een relevante opleiding.

Klik hier voor de vacature tekst.