WERKNEMER AAN HET WOORD | OFFICE MANAGER ROSANNA VIVEEN

Rosanna werkt sinds 15 november 2021 als office manager voor INSPIRE Real Estate. Begonnen met de opleiding Art & Design, maar uiteindelijk de weg van de mode ingeslagen. Een aantal jaren heeft zij verschillende fotografen en stylisten geassisteerd en is zij uiteindelijk gaan werken als personal shopper. In deze rol is zij uitgegroeid tot all-round regelaar en bundelt Rosanna al haar organisatie skills nu voor INSPIRE.

Rosanna: “Ik ben op mijn best als ik verschillende dingen op mijn bord krijg die ik moet regelen en het vervolgens weer kan afvinken. On top of it en vooruit denken. Ik heb altijd een hart en daarmee zwak gehad voor mode en vastgoed. Dat ik nu voor INSPIRE werk na een hele periode mode is een cadeau!”

Met haar oog voor detail, gevoel voor smaak en juiste prioriteit is Rosanna “het manusje van alles” binnen INSPIRE en van alles op de hoogte. Vaak zal u haar stem al wel herkennen doordat zij alle telefoontjes afvangt en verantwoordelijk is voor alle evenementen die binnen INSPIRE worden georganiseerd. Daarnaast is Rosanna verantwoordelijk voor de marketing en positionering van INSPIRE. En zit zij ook “on top of” de social media kanalen.

Zie voor meer informatie haar LinkedIn profiel.