Werknemer aan het woord | Ontwikkelaar Bauke Brekelmans

Bauke Brekelmans

Bauke werkt sinds 01 november 2021 als junior ontwikkelaar voor INSPIRE Real Estate. Na een bachelor aan de Technische Universiteit in Eindhoven en een master aan de Technische Universiteit in Delft is zij met frisse moed begonnen aan haar nieuwe rol binnen het groeiende bedrijf.

Bauke: “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de gebouwde omgeving en de impact van de omgeving op mensen en vice versa. Ik vind het mooi om hieraan bij te mogen dragen en ga graag de uitdaging aan om samen met verschillende stakeholders tot een optimale situatie te komen.”

Tijdens haar afstuderen bij RE:BORN Real Estate heeft Bauke zich gestort op adaptabiliteit en welke meerwaarde dit heeft in de business case wanneer je de daadwerkelijke gebouwen ook aan de voorkant aanpasbaar ontwerpt, zodat deze meerdere levensduren en functies kan vervullen. Omdat zij erg enthousiast werd van het vakgebied, de dynamiek van projecten en “graag met cijfers werkt” leek de rol van vastgoedontwikkelaar onvermijdelijk.

“Tijdens mijn afstuderen heb ik bewust een onderwerp gekozen wat zowel het financiële als het duurzame en technische aspect van gebouwen raakt. Het is een interessant veld waar actuele trends en topics onder vallen en waar veel kansen liggen. Het benaderen van multidisciplinaire vraagstukken heb ik kunnen testen tijdens mijn afstuderen, en komt mij nu van pas in de praktijk.”

Bauke werkt onder andere aan de ontwikkeling van District U (voormalig Unileverterrein) in Vlaardingen, de ontwikkeling en plaatsing van 320 tijdelijke woningen (Fairland Studios) op District U, de herontwikkeling van een hotel met theater en sporthallen en de diverse acquisities die binnen INSPIRE worden bestudeerd.

Zie voor meer informatie haar LinkedIn profiel.