Werknemer aan het woord | Ontwikkelaar Martijn van Sluijters

Martijn van Sluijters

Martijn werkt sinds 30 maart 2020 als senior ontwikkelaar voor INSPIRE Real Estate. Na een opleiding aan de Technische Universiteit in Eindhoven heeft Martijn als architect bij meerdere bureaus gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten.

Martijn: “Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het complete verhaal van een opgave of een project. Van concept tot techniek en van ontwikkeling tot realisatie. Ervan overtuigd dat een integrale blik en allround kennis over hoe onze gebouwde omgeving tot stand komt essentieel is voor kwaliteit en innovatie.”

In zijn laatste dienstbetrekking voor INSPIRE heeft Martijn bij Marc Koehler architects gewerkt aan het uitrollen van het concept Superlofts en zo de eerste stappen gezet in de wereld van vastgoedontwikkeling.

“Hoe fantastisch de rol van architect ook was, ik liep met mijn integrale fascinatie toch vaak tegen de grenzen van onze scope aan. De uitdaging en verantwoordelijkheid om zelf projecten te ontwikkelen was geweldig. Na de kennismaking met die dynamiek was een switch naar de rol van ontwikkelaar voor mij vanzelfsprekend. Mijn ervaring als voormalig ontwerper en bouwkundige kennis komt me nu goed van pas.”

Martijn werkt onder andere aan de ontwikkeling van District U (voormalig Unileverterrein) in Vlaardingen, de ontwikkeling en plaatsing van 320 tijdelijke woningen (Fairland Studios) op District U, de ontwikkeling van de nieuwe horeca hotspot Mr Simons in Brielle en de herontwikkeling van de watertoren in Brielle.

Zie voor meer informatie zijn LinkedIn profiel.