Voortgang bouw gebouw EFP Fort Isabella #01

Vught, 20 september 2024 – Op het historische Fort Isabella terrein in Vught is een volgende belangrijke stap gezet in de realisatie van gebouw EFP: de stort van de keldervloer!

Dit nieuwe gebouw, dat ruimte gaat bieden aan 50 moderne appartementen, bereikt vandaag de volgende mijlpaal: de voltooiing van de stort van 850m3 betonvloer voor de parkeerkelder. De parkeerkelder van gebouw EFP zal plaats bieden aan 80 overdekte parkeerplaatsen en stallingsruimte voor fietsen. Zo zijn de toekomstige bewoners verzekerd van een veilige en beschutte parkeergelegenheid. De betonnen kelder speelt bovendien een cruciale rol in de verdere realisatie van het gebouw, omdat het niet alleen functioneert als parkeergelegenheid, maar ook de fundering vormt voor de gebouwen E en F. De uitvoering van de betonstort vergde een nauwkeurige planning en samenwerking tussen diverse partijen. Door de omvang en het belang van de stort werd besloten om dit in één aaneengesloten periode te realiseren. Dit betekende dat gedurende 24 uur werd gewerkt om de volledige keldervloer te storten.

Gebouw EFP maakt deel uit van een bredere ontwikkeling op het Fort Isabella terrein, waar historie en moderne architectuur samenkomen. Met de bouw van de 50 appartementen wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de woningbehoefte in de regio. De combinatie van de hoogwaardige afwerking, moderne voorzieningen en het rustige, groene karakter van het terrein maakt dit project bijzonder aantrekkelijk voor de toekomstige bewoners.

Klik hier voor meer informatie.