inspire* richt zich op binnenstedelijke ontwikkeling.

Sinds 2013 zijn wij actief op de vastgoedmarkt. Specialiteiten zijn (monumentale) herbestemming van leegstaande gebouwen en het verduurzamen van gebouwen. Wij maken dit mogelijk door complexe projecten hanteerbaar te maken. Niet door zaken te versimpelen maar door een gedegen analyse van het probleem. Toekomstscenario’s worden concreet uitgewerkt. Hiermee wordt de basis voor een solide strategie gelegd.

Gebouwen die de stad mooier maken.
inspire* vindt dat gebouwen tot de verbeelding moeten spreken, moeten inspireren en werkt daarom graag aan projecten die de stad mooier maken. Dit is het uitgangspunt voor het bedenken van nieuwe en betere gebouwen. Betere gebouwen bewijzen zich pas als ze er staan. Als ontwikkelaar committeren wij ons dan ook langdurig aan een plek en een gebouw.

inspire* richt zich op binnenstedelijke ontwikkeling. Dit zijn complexe projecten. Vaak zijn het financieel moeilijk rendabele projecten en er is sprake van gecompliceerd eigendom. In de stad spelen daarnaast de omgevingsfactoren een belangrijke rol. Projecten hebben te maken met belangengroeperingen, maar ook met direct omwonenden. Bouwlogistiek is een belangrijke factor. En tot slot spelen de overheid en beleid een grote rol. Dit alles in een continu veranderende omgeving. Hoe kan een dergelijk project in goede banen geleid worden?

inspire* maakt dit mogelijk door complexe projecten hanteerbaar te maken. Niet door zaken te versimpelen maar door een gedegen analyse van het probleem. Toekomstscenario’s worden concreet uitgewerkt. Hiermee wordt de basis voor een solide strategie gelegd. inspire* staat voor haar product en blijft graag betrokken, ook na oplevering. Het liefst als eigenaar. Dat leidt er toe dat je andere keuzes maakt, meestal duurzamer, flexibeler en met de gebruiker in gedachte. Daarnaast zijn wij fan van opdrachten waarbij de prestatie wordt beloond en niet de inspanning. Je weet als klant dus waarvoor je betaalt.
Onze samenwerkingen.

Ten Brinke inspire* Vastgoedontwikkeling: een joint venture in binnenstedelijke vastgoedontwikkeling.

De joint venture Ten Brinke inspire* Vastgoedontwikkeling is een samenwerkingsverband tussen Ten Brinke Projectontwikkeling en inspire* real estate. De opgerichte joint venture bekrachtigt de goede relatie tussen beide partijen en koppelt creatief conceptueel vermogen aan soliditeit en financiële slagkracht. De krachtenbundeling stelt beide partijen in staat invulling te geven aan hun gezamenlijke doel de Nederlandse binnensteden mooier en meer leefbaar te maken. De joint venture Ten Brinke inspire* wordt geleid door Bart van de Worp, Daniel Boot, Laurens Maaijwee en Edwin ten Brinke. Samen vormen zij een betrouwbare marktpartij die samenwerking met anderen en transparantie hoog in het vaandel heeft staan.

Fairland Studios: hét antwoord voor iedereen die fair & square woonruimte zoekt.

Alles wat je nodig hebt in een fijne, betaalbare studio. Compleet ingericht en wel. Ben jij op zoek naar een instapklare woonruimte waarbij je een fair deal krijgt? Grote kans dat je enthousiast wordt van Fairland Studios. In een Fairland Studio geniet je van veel privacy en comfort in een zelfstandige studio, die is voorzien van keuken, douche en toilet, buitenruimte én volledig is ingericht. Fairland Studios is een samenwerking tussen Leyten, Van Adrighem Group en inspire*. Voor meer informatie over Fairland Studios en de beschikbare locaties bezoek je de website www.fairlandstudios.nl

Meet the team.

Bart van de Worp

Vastgoedontwikkelaar / Partner
+31 88 60 337 02 bart@inspirerealestate.nl Linkedin

Daniel Boot

Vastgoedontwikkelaar / Partner
+31 88 60 337 01 daniel@inspirerealestate.nl Linkedin

Laurens Maaijwee

Vastgoedontwikkelaar / Partner
+31 88 60 337 03 laurens@inspirerealestate.nl Linkedin

Martijn van Sluijters

Senior Vastgoedontwikkelaar
+31 88 60 337 04 martijn@inspirerealestate.nl Linkedin

Bauke Brekelmans

Junior Vastgoedontwikkelaar
+31 88 60 337 08 bauke@inspirerealestate.nl Linkedin

Sven de Gruijter

Junior Vastgoedontwikkelaar
+31 88 60 337 07 sven@inspirerealestate.nl Linkedin
Kom je ons team versterken?

Projectontwikkelaar met liefde voor binnenstedelijke complexiteit