Albert Heijn in De Thij in Oldenzaal schittert in nieuwe jas

Oldenzaal, 11 maart 2020 – Vandaag is de geheel gerenoveerde en uitgebreide Albert Heijn in winkelcentrum De Thij in Oldenzaal heropend. De supermarkt is fors uitgebreid doordat aan de achterzijde nieuwe magazijnruimte is aangebouwd. „Er komt nu flink wat daglicht binnen. Daardoor is het nog prettiger winkelen. Klanten zijn tevreden en vinden het resultaat mooi”, aldus supermarktmanager Huub Rothman. Positieve reacties zijn er ook op de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen rond het winkelcentrum. Na sloop van de Emmauskerk kon het aantal parkeerplekken worden uitgebreid van 80 naar 120.

Voor alle ondernemers die zijn gevestigd in winkelcentrum De Thij is de afronding van de renovatie een historische gebeurtenis. De afgelopen decennia is er al veelvuldig over gesproken, maar telkens waren er weer omstandigheden waardoor de concrete uitvoering op de lange baan werd geschoven. Nu de renovatie van het winkelcentrum is voltooid, wordt nog druk gewerkt aan de omgeving. De herinrichting van de openbare ruimte rond winkelcentrum De Thij gaat voortvarend en ligt volgens een woordvoerder van de gemeente zelfs iets voor op het schema.

inspire* real estate werkte in opdracht van Ahold Europe Real Estate & Construction BV in samenwerking met Attika Architecten, Lowik Bouw, IB Vreeswijk, gemeente Oldenzaal en WBO.