Kopersmiddag Heysekade groot succes!

Rotterdam, 31 mei 2023 – Op woensdag 31 mei zijn de kopers van woonproject Heysekade samen gekomen op de Heijplaat om de in aanbouw zijnde woningen te bewonderen. De bouw is volop bezig en Ten Brinke inspire* gaf samen met GN Bouw, de aannemer van het project, de kopers alle ruimte om vragen te stellen en rond te kijken. Ook is er samen met de kopers gekeken naar de verschillende stenen die gebruikt gaan worden in de afwerking van de buitengevels.

Nadat de kopers hebben rondgelopen in hun toekomstige woning, stond de watertaxi klaar om iedereen naar Hotel New York te brengen voor een heuse “buurtborrel”. De kennismaking beviel zeer goed en er zijn volop woonideeën uitgewisseld. Na de borrel zijn alle kopers weer met de watertaxi terug naar de Heysekade gebracht. Kortom: een geslaagde kopersmiddag!

Naar verwachting worden de woningen aan de Heysekade op Heijplaat eind 2023 opgeleverd. Heeft u interesse? Er staan nog drie woningen te koop! Bezoek de website www.heysekade.nl voor meer informatie.