Ontwikkeling bedrijfspand Camin Cargo NWE

Opdrachtgever:

Van Adrighem Group B.V.

Plaats:

Vierpolders

Omvang:

600m2 kantoor + 900m2 laboratorium

Werkzaamheden:

Gedelegeerde projectontwikkeling

Start:

2019

Oplevering:

2023

Categorie:

commercieel vastgoed.

Aan de Seggelant-Zuid in Vierpolders wordt in opdracht van een particuliere belegger een kantoor + laboratorium ontwikkeld voor Camin Cargo Control NW Europe.

Camin Cargo Control NW Europe is een toonaangevende dienstverlener van tests, inspecties, additieven en laboratoria diensten. Het bedrijf, dat oorspronkelijk MIOS (Marine Inspection Operating Services) heette, werd opgericht in 2012. In het begin met een focus op scheepsbrandstoffen en distillaten groeiend naar bredere inspectie-, laboratorium- en additieve services in 2015, met kantoren centraal gelegen in de havens van zowel Antwerpen als Rotterdam. Vanaf 2018 werd het bedrijf onderdeel van de Camin Cargo Control Group, waardoor de capaciteiten van de groep verder werden uitgebouwd, waaronder erkende expertise van wereldklasse op het gebied van het laden, meten en bemonsteren van schepen, tank-naar-tank transfers, bunkeronderzoeken, inventarissen en inspecties van treinwagons en samples.

Vanwege de aanhoudende groei van Camin Cargo Control NW Europe is er een op maat gemaakt gebouw ontwikkeld met circa 600m2 kantoor en 900m2 laboratorium met PGS 15 opslag.

INSPIRE werkt in deze ontwikkeling samen met De Lobel & Partners en Twins Bouw uit ‘s-Gravenzande.