Samenwerking inspire* – Ten Brinke

Een nieuwe joint venture in binnenstedelijke vastgoedontwikkeling

Recent is de Ten Brinke Groep een samenwerkingsverband aangegaan met inspire* real estate, een jonge projectontwikkelaar uit Rotterdam. De opgerichte joint venture is een bekrachtiging van de goede relatie tussen beide partijen.

De Joint venture inspire* – Ten Brinke bestaat uit Inspire Real Estate BV en Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars BV. Door deze samenwerking wordt creatief conceptueel vermogen gekoppeld aan soliditeit en financiële slagkracht. Deze krachtenbundeling stelt beide partijen in staat invulling te geven aan hun gezamenlijke doel de Nederlandse binnensteden mooier en meer leefbaar te maken.

Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars BV, onderdeel van de Ten Brinke Groep, is internationaal actief en één van de grotere landelijke vastgoed- en bouwondernemingen. inspire* real estate is een opkomende ontwikkelaar uit Rotterdam, gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke oplossingen. De joint venture inspire* – Ten Brinke wordt geleid door Bart van de Worp, Daniel Boot en Edwin ten Brinke. Tezamen vormen zij een betrouwbare marktpartij die samenwerking met anderen en transparantie hoog in het vaandel heeft staan.

Voor nadere informatie kunt u hier klikken of contact opnemen met ons.