Verhuisbericht inspire*

Rotterdam, 19 augustus 2020 – Voor de zomervakantie heeft inspire* real estate haar intrek genomen in “2 gloednieuwe” kantoren in Vught en Vlaardingen. inspire* volgt de ontwikkelingen rondom het Corona-virus op de voet en houdt zich aan de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op onze beide kantoren kunnen wij u met het bekende hygiënebeleid op 1,5 meter ontvangen. Maar bij voorkeur organiseren wij onze overleggen online.

In Vught zijn wij verhuisd naar kantoorunit 11 in gebouw 5 (de voormalige theaterzaal op Fort Isabella). Deze 15 kantoorunits zijn door inspire* in opdracht van de Isabella Groep B.V. ontwikkeld. Naast gebouw 5 ontwikkelen wij meer onderdelen van dit prachtige fort. Klik hier voor meer informatie.

In Vlaardingen heeft inspire* real estate een kantoor geopend op de 6de verdieping van het hoofdgebouw op de voormalige R&D campus van Unilever. Hier zal in de komende jaren een geheel nieuwe stadswijk ontstaan. Ook deze ontwikkeling wordt door inspire* namens de Van Adrighem Group uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard blijft u ook welkom op ons hoofdadres in het HNK aan het Vasteland 78 te Rotterdam. Onderstaand treft u onze gewijzigde adressen.

KANTOOR ROTTERDAM
Postadres:
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

Bezoekadres:
Hoofdgebouw A, 6de verdieping
Olivier van Noortlaan 120
3133 AT Vlaardingen

KANTOOR ‘S-HERTOGENBOSCH
Nieuwe Linie 11
5264 PJ Vught

+31 (0)88 60 337 00
contact@inspirerealestate.nl

Kantoor ‘s-Hertogenbosch, unit 11, Nieuwe Linie 11 Vught

Kantoor ‘s-Hertogenbosch, unit 11, Nieuwe Linie 11 Vught

 

Kantoor Rotterdam, Hoofdgebouw A, 6de verdieping, Olivier van Noortlaan 120 Vlaardingen

Kantoor Rotterdam, Hoofdgebouw A, 6de verdieping, Olivier van Noortlaan 120 Vlaardingen