VERHUISBERICHT!

Verhuisbericht INSPIRE Real Estate

Rotterdam, 19 augustus 2020 – Voor de zomervakantie heeft INSPIRE Real Estate haar intrek genomen in “2 gloednieuwe” kantoren in Vught en Vlaardingen. INSPIRE volgt de ontwikkelingen rondom het Corona-virus op de voet en houdt zich aan de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op onze beide kantoren kunnen wij u met het bekende hygiënebeleid op 1,5 meter ontvangen. Maar bij voorkeur organiseren wij onze overleggen online.

In Vught zijn wij verhuisd naar kantoorunit 11 in gebouw 5 (de voormalige theaterzaal op Fort Isabella). Deze 15 kantoorunits zijn door INSPIRE in opdracht van de Isabella Groep B.V. ontwikkeld. Naast gebouw 5 ontwikkelen wij meer onderdelen van dit prachtige fort. Klik hier voor meer informatie.

In Vlaardingen heeft INSPIRE Real Estate een kantoor geopend op de 6de verdieping van het hoofdgebouw op de voormalige R&D campus van Unilever. Hier zal in de komende jaren een geheel nieuwe stadswijk ontstaan. Ook deze ontwikkeling wordt door INSPIRE namens de Van Adrighem Group uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard blijft u ook welkom op ons hoofdadres in het HNK aan het Vasteland 78 te Rotterdam. Onderstaand treft u onze gewijzigde adressen.

KANTOOR ROTTERDAM
Postadres:
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

Bezoekadres:
Hoofdgebouw A, 6de verdieping
Olivier van Noortlaan 120
3133 AT Vlaardingen

KANTOOR ‘S-HERTOGENBOSCH
Nieuwe Linie 11
5264 PJ Vught

+31 (0)88 60 337 00
contact@inspirerealestate.nl

Kantoor ‘s-Hertogenbosch, unit 11, Nieuwe Linie 11 Vught

Kantoor ‘s-Hertogenbosch, unit 11, Nieuwe Linie 11 Vught

 

Kantoor Rotterdam, Hoofdgebouw A, 6de verdieping, Olivier van Noortlaan 120 Vlaardingen

Kantoor Rotterdam, Hoofdgebouw A, 6de verdieping, Olivier van Noortlaan 120 Vlaardingen