Voortgang bouw Fairland Studios Pagelaan Utrecht #01

Utrecht, 16 april 2004 – De 1ste fase van het grondwerk, heiwerk en de aanleg van de fundering voor Fairland Studios aan de Pagelaan in Utrecht is afgerond! Binnenkort zal worden begonnen met het opbouwen van de woningen zelf.

Fairland Studios Pagelaan Utrecht is het 2de project van Fairland Studios naast het complex op District U in Vlaardingen. Het project bestaat uit bestaande studio’s die worden hergebruikt. Deze studio’s staan deels al op de locatie, maar worden buiten Utrecht opgeknapt en vernieuwd. De woningen worden in twee fases opgebouwd. Op één van de gevels van het project wordt een kunstwerk gerealiseerd. In de loop van 2024 kunnen buurtbewoners meedenken over de invulling hiervan. Het gehele project is naar verwachting klaar in augustus 2024.

Zodra Fairland Studios aan de Pagelaan klaar is voor bewoning, zal vastgoedspecialist Gapph ze gaan verhuren en beheren als huismeester. Daarnaast zet Gapph zich samen met partijen in de stad in voor een prettige leefomgeving voor de nieuwe en bestaande bewoners van de buurt. Ook worden er afspraken gemaakt met onder andere zorgaanbieders, Nidos en het buurtteam om te zorgen dat er begeleiding is voor jongvolwassenen met een kwetsbare achtergrond.

Fairland Studios Pagelaan Utrecht is een samenwerking tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling | a JAJO company, Leyten, Van Adrighem Group en inspire* real estate.

Klik hier voor meer informatie over het Fairland Studios project. Meer informatie over tijdelijk wonen en inschrijven is te vinden op www.utrecht.nl/tijdelijkwonen