Nieuw Getij

Opdrachtgever:

Ten Brinke inspire* Vastgoedontwikkeling B.V.

Plaats:

Oude-Tonge

Omvang:

ca. 95 woningen

Werkzaamheden:

Eigen ontwikkeling

Start:

2018

Oplevering:

in ontwikkeling

Categorie:

wonen.

Welkom bij Nieuw Getij! Een prachtig nieuw woonproject aan de rand van Oude-Tonge. Nieuw Getij bestaat uit de ontwikkeling van 185 moderne en duurzame woningen. Er worden verschillende woningtypen gerealiseerd met een brede differentiatie aan woonoppervlaktes. Dit maakt Nieuw Getij geschikt voor een breed scala aan doelgroepen, voor jong en oud. Nieuw Getij is een ontwikkeling van Compagnon Projectontwikkeling, Truijers Vastgoedontwikkeling, Capelleweg Exploitatie, Ten Brinke inspire* Vastgoedontwikkeling en de gemeente Goeree-Overflakkee.

Nieuw Getij Oude-Tonge

Oude-Tonge, gelegen op het mooie eiland Goeree-Overflakkee, biedt een ideale combinatie van rust en bereikbaarheid. Geniet van de nabijheid van natuurgebieden, water en historische dorpen. Tegelijkertijd bent u binnen korte tijd in steden zoals Rotterdam en Breda. Nieuw Getij biedt niet alleen prachtige woningen, maar ook een omgeving met uitstekende voorzieningen:
·       Scholen en kinderopvang: Kwalitatieve onderwijs- en opvangmogelijkheden op loop- en fietsafstand.
·       Winkels en horeca: Diverse winkels, supermarkten en gezellige eetgelegenheden in de nabije omgeving.
·       Sport en recreatie: Sportfaciliteiten, wandel- en fietsroutes en recreatiegebieden voor een actieve levensstijl.

“Of u nu droomt van een huis met een tuin voor de kinderen, een rustige plek om te genieten van uw pensioen, of een moderne woning dichtbij alle voorzieningen, de nieuwbouwwoningen in Nieuw Getij bieden het allemaal.”

Programma

Nieuw Getij biedt een diverse selectie van woningtypen die perfect aansluiten bij verschillende levensstijlen en gezinssituaties:
·       Vrijstaande woningen en kavels: Exclusieve woningen met royale percelen voor ultiem woongenot en vrijheid en losse kavels met veel privacy, alle mogelijkheden voor uw droomhuis en een royale tuin.
·       Eengezinswoningen: Ruime en lichte woningen met een tuin, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte.
·       Twee-onder-een-kapwoningen: Luxe en ruime woningen met een grote tuin, perfect voor gezinnen die extra ruimte en privacy zoeken.
·       Rijwoningen: Perfect voor starters of kleinere gezinnen, met een praktische indeling en een aantrekkelijke prijs.
·       BeBo’s: Aantrekkelijke beneden-boven woningen, perfect voor starters of senioren.
·       Appartementen: Moderne appartementen met alle voorzieningen binnen handbereik, geschikt voor zowel starters als senioren.